Si të dekoroni një shtëpi sëbashku me partnerin. - RE/MAX Vizion

Si të dekoroni një shtëpi sëbashku me partnerin.

Shtëpi e ëmbël shtëpi … apo jo?  

Sapo u transferove në shtëpine tënde të re me partnerin dhe nuk mund të ishe më i lumtur; megjithatë, shtëpia juaj  nuk ka saktësisht pamjen dhe ndjesinë ideale për të cilën shpresonit.  

Ju jeni frymëzuar nga faqet si Pinterest dhe keni një ide mbi temën / pamjen e përgjithshme që po kërkoni, cilat piktura të varni dhe ku dhe çfarë jastëkësh dëshironi të përdorni. Problemi është që tani duhet të përfshini partnerin tuaj në këto plane. 

Po tani? Ju mund të provoni shprehjen e vjetër “Epo … ju mund ta dekoroni vetë këtë dhomë (atë që fshihet në cepin e pasëm të bodrumit – të cilën askush nuk e sheh kurrë) ndersa unë mund të dekoroj pjesën tjetër të shtëpisë”, por jo gjithmonë funksionon. Disa partnerë duan të ndajnë mendimin e tyre dhe të përfshijnë interesat e tyre në dekor. Për shembull, ata mund të dëshirojnë të varin një poster të ekipit te tyre te zemres, një citat nga futbollisti i tyre i preferuar, apo edhe një foto që ka vlerë nostalgjike per të. Le të ta tregojmë këtë, për hir të një marrëdhënie të shëndetshme dhe të suksesshme, mëso se çfarë do të thotë në të vërtetë fjala kompromis. 

Këtu janë 5 këshilla se si të bëni kompromis kur bëhet fjalë për dekorimin e shtëpisë tuaj: 

 
1) Bëni partnerin tuaj të ndihet I përfshirë duke e përfshirë që nga fillimi I procesit. 

 
2) Ndani frymëzimin dhe idetë tuaja PARA se të blini artikuj të rinj. 

3) Bëni një bisede të hapur dhe të sinqertë në lidhje me atë që ju pëlqen dhe nuk ju pëlqen: Bëni një listë të të gjitha pëlqimeve të përbashkëta në mënyrë që t’u referoheni atyre kur tëmerrni vendime. 

 
4) Jini të hapur ndaj ideve të reja. Eksploroni stile të reja sëbashku.Në fund të fundit, ju mund të gjeni një gjë që ju pëlqen të dyve. 

5) Bëni një përpjekje për të treguar të dy personalitetet në të gjithë shtëpinë në dhoma të ndryshme. 

 
Përsëri, ne nuk mund t’ju premtojmë asgjë, por duke punuar sëbashku dhe duke ndjekur këto këshilla, do të përfundoni me një shtëpi të bukur me të cilën të dy do te jeni të kënaqur dhe do të keni një hapësirë ​​për ta quajtur tuajën.

Leave a Reply