Trendet e ngjyrave në 2021 - RE/MAX Vizion

Trendet e ngjyrave në 2021

Dekada e re filloi në mënyrë të egër dhe të paparashikueshme. Askush nuk mund ta mendonte që e gjithë bota do të mund të jetonte për muajt të tërë mbyllur brenda katër mureve, larg nga shoqëria, familja, miqtë dhe puna. Nuk është çudi që tendencat e vitit 2021 ishin neutrale, të ngjashme me ngjyrat e tokës, me natyrë më të qetë e relaksuese, duke qene se shtëpia tashmë ishte një ambient ku kalohej më tepër kohe.  Ngjyrat e tokës të japin mundësine të bësh një numër të madh kombinime ngjyrash. Ato të krijojnë mundësine të krijosh një ambient plotë jetë e plotë ngjyra, kështu shumë njerëz në pamundësi për të dalë në natyrë do të kishin mundësinë të sillnin natyrën brenda shtëpisë së tyre.

Ju japim me poshtë shembujt e kombinimeve të ngjyrave të tokës dhe shpjegimet përkatese për secilin kombinim;

Kombinimi: Besim
Kombinimi i disa ngjyrave do të japi një ndjesi besimi dhe sigurie në shtëpinë tuaj, e në keto kohe pandemie kush nuk do të donte ta kishte këtë…apo jo? Shikoni modelin më poshtë për të krijuar një ide sesi kjo palete kombinimi ngjyrash është kombinuar me shume zgjuarsi e cila duke u kombinuar sëbashku jo vetëm krijojne nje ndjesi besimi e sigurie por bashkon cdo element te shtëpise sëbashku duke e sjelle me afër natyrës.

Kombinimi: Ekspresiv
Kombinimi ekspresiv ka bërë të mundur që ngjyrat e ndezura ti sjelli më neutrale, në formën e tyre pastel. Trëndafilat dhe koralet e ngrohta luajnë çuditërisht mirë me ngjyrën tokësore të vitit, duke i dhënë ngrohtësi natyrore dhe zemër mjedisit përreth.

Kombinimi: Ngjyrat e Tokes
Mbase paleta jonë e preferuar, Toka është edhe më e lidhur me ngjyrën e vitit 2020, me gamën e saj të jeshiles në tonalitetin e saj te ngrohtë e të ftohtë. Tërheqëse për tu parë edhe në këtë kombinim jane nuancat e ngjyrës blu që janë shumë afër ngjyrës se detit dhe qiellit.

Kombinimi: Ngjyrat e Perhershme
E fundit por jo më e rëndësishmja është kombinimi I ngjyrave qe sipas eksperteve te fushes, jane ngjyrat qe I rezistojne cdo kohe, dhe keto jane ngjyrat e Perhershme. Keto ngjyra sjellin një komoditet kujtimesh, ngrohtësie dhe toneve të diellit. Bejeni dhomen tuaj te ndricoje ne cdo ore te dites – çfarë mund të jetë më e përjetshme se kjo?

Po ju cilat nga këto kombinime do të donit më teper në shtëpinë tuaj?
Nëse po mendoni ti jepni shtëpisë suaj jetë e për të qënë më afër trendeve të kohës, mund ti referoheni ketij atikulli…e sigurte që nuk do të zhgënjeheni!

Leave a Reply