Guida se si t'ja tregoni shtëpinë një blerësi, 60 minuta përpara vizitës - RE/MAX Vizion

Guida se si t’ja tregoni shtëpinë një blerësi, 60 minuta përpara vizitës

Kur vjen puna tek shitja e pronësne e dijmë që cdo minutë ka rëndësi. 

 


Koha po 
troket
 

Më shumë sy do të jenë mbi pronën tuajdhe kjo do të thotë më shumë mundësi për të marrë rezultate më të mira. 

 • Mblidhni lodrat dhe hiqni cdo rrëmuje të mundshme 
 • Largoni enët e palara dhe hiq cdo paisje të panevojshme në kuzhinë 
 • Largoni plehrat dhe spastro cdo kosh të mundshëm për të evituar aromat e pakëndshme  
 • Cdo pjestarë I shtëpisë dhe kafshët shtëpiake duhet të dalin jashtë 
 • Sigurohuni që pjesa e hyrjes jashtë dhe që tek dera të jetë e pastë 
 • Largoni cdo paisje ose send personal  

Mos ndalo 

Në eksperiencën tonëprezantimi është celësi dhe është e rëndësishme të lini blerësin të impresionuar sapo të hapet dera e shtëpisë 

 • Fshini cdo pronë me vakum të lartë 
 • Fshini cdo banak , lavaman ose cdo sipërfaqe të dukshme  
 • Mos haroni të pastroni sobën, dushin dhe pasqyrat  

‘Ne duam që blerësit të bien në dashuri me pronën tuaj dhe nëse prona juaj shkëlqen nga pastërtia; kjo bëhet më e lehtë.’ 

Përdoreni kohën në mënyrë të zgjuar 

Ne duam që prona juaj të duket si shtëpia ideale për të jetuarpor një shtëpi ideale për blerësin e ri. 

 • Vendosni peshqir të pastër 
 • Rregullo krevatin dhe sistemo jastëqet 
 • Vështroni përreth, për të kuptuar nëse ka dicka që duhet sistemuar. 
 • Kushtojini vëmendje pasqyrës së tualetit dhe bizhuve, të jetë e pastër dhe e rregullt 

Në minuatat e fundit

Ndihuni komod për tja lënë prezantimin e shtëpisë në dorën e një agjenti të kualifikuar e profesionist. 

 • Ndizni të gjitha dritat 
 • Hapni grilat dhe largoni perdet për ta lënë dritën natyrale të hyjë brënda 
 • Ndizni kondicionerët tek e ftohta ose e ngrohta, sipas sezonit 

‘Aromërat e pakëndshme mund të jenë dicka që ti mbeten në mëndje një blerësi, ndaj sigurohuni që prona të jetë ajrosur mirë dhe nëse po konsideroni ta amortizoni një aromë të pakëndshme me një qiri aromatizues apo spraj aromatizues nuk do ta heqi një aromë më të fortë. Një shtëpi e pastër e me aromë të mirë është gjithmonë më ftuese.’ 

Leave a Reply