admin - RE/MAX Vizion

By

admin

“Pyetjet qe duhet ti beni vetes para se te blini nje prone”

Duket se ka ende shume bleres te rinj, qe synojne te blejne nje shtepi te re brenda ketij viti. Blerja e nje shtepie eshte nje menyre shume e mire per te investuar. Vendimi per te blere eshte shume personal per secilin nga ne, i cili varet nga nje sere faktoresh, te tilla si financat tuaja dhe planet tuaja te se ardhmes. Lajmi i mire eshte, se agjentet profesioniste te pasurive te paluajtshme, jane ketu per t’ju keshilluar para se te veproni. Perpara se te blini nje apartament, pyesni veten: A eshte kjo prone me buxhetin qe une mund te perballoj? Per te blere nje prone nuk do te duhet te mendoni vetem per kriteret qe ju keni apo per per element te tjere emocional qe e perfshijne blerjen e nje prone, por duhet te mbani parasysh buxhetin dhe mundesine qe ju keni. Pavarsisht formes qe ju...
Read More

4 KESHILLA SI TA SHISNI SHTEPINE ME SHPEJT

Nëse keni për qellim ta shisni shtëpinë sa më shpejt , rinovimet e saj ju vijnë në ndihmë për këtë! Blerësit tërhiqen nga hapësira që ndihen të reja dhe moderne kështuqë përmirësimet e vogla mund të bëjnë një diferencë vecanërisht nëse keni vite të tëra që nuk keni bërë asnjë ndryshim në të. Një bojë...
Read More

DILEMA E MADHE: TE BLEJ APO TE MARR ME QIRA, CILA ESHTE E DUHURA PER MUA?

Kjo është një pyetje që shumica e Shqipëtarëve ja bëjnë vetes në një pikë të jetës së tyre: të marr me qira apo më mirë të blej një apartament? Ata që zgjedhin rrugën e marrjes me qira të një prone pyesin veten nëse po shpenzojnë para. Ndërkohë që, ata që blejnë mendojnë nëse investimi I...
Read More

Udhërrëfyesi shitjes së një prone

Shitja e një prone nuk është aq e thjesht sa e kishit menduar. Procesi është shumë më i komplikuar dhe kërkon një ekspertizë të vecantë. Ndaj edhe ne ju japim një orientim të shkurtër të hallkave në të cilat kalon shitja e një prone. HAPI 1-rë ZGJEDHJA Ë NJË  AGJENTI JU JENI GATI TË  SHISNI,...
Read More

8 GABIMET QË MUND TË BËJË NJË BLERËS KUR BLEN PRONEN E TIJ TË PARË

Të kafshosh më shumë sesa mund të përtypësh Blerja e një shtëpie është një angazhim i madh financiar, prandaj sigurohuni që ta përballoni atë. Si blerës i pronës suaj të parë, mund të keni krijuar ëndërra dhe mund të keni në mëndje një shtëpi revistash, por kërkimi në treg do t’ju kthej në realitet duke...
Read More

10 arsyet pse duhet të zgjidhni një agjent imobiliar.

Disa gjëra është më mirë tu a lëmë në dorë profesionistëve. Ja disa nga arsyet pse duhet të zgjidhni një konsulent imobiliar. 1- Njohuri mbi zonën Si një ekspert i zonës, ata i njohin pikat kryesore  të lagjes – nga shkollat dhe parqet tek institucionet e punës. Ata mund t’ju ndihmojnë të kuptoni vlerat e...
Read More

PSE DUHET TE ZGJIDHNI RE/MAX

NA LER NE TE TE COJME NE MAJE! Duke qene pjese e familjes RE/MAX do te rriteni profesionalisht me shume nga sa mund ta mendoni.Mjetet dhe burimet e shumta te cilat u’a lehtesojne punen, duke filluar nga trajnimet profesionale qe mbulojne cdo aspekt te sektorit imobiliar deri tek eventet e shumta si brenda dhe jashte...
Read More
1 2 3 4